Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #182

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
stoven
pittig
frituren
vijzelen
koud
lauw
heet
bbq
blenden
blancheren
grillen
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Tumis Kol
Gekookte kool met garnalen in kokosmelksaus
Babi Tulang Cin
Gestoofde varkensribbetjes
Empal Djawa
Pikante, droog gebakken rundvleesreepjes
Pastei Ayam Dua
Gevulde pasteitjes met kipfilet en groenten
Sateh Menado
Blokjes varkensvlees aan een spies
Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais
Tahu Taoco
Gebakken tahu met petehbonen en bamboespruite...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Brokoli
Broccoli in kruidige kokosmelk
Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Ayam Bakar Pedis Manis
Gegrilde kip in een jasje van sambal

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!