Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1825

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
marineren
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Kari Ayam Dua
Kerrie van kippenbouten
Pindang Daging
Rundvlees in kruidige saus
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Ketimun Santen
Gestoofde komkommer in kruidige kokosmelksaus
Sayur Tumis Bayam dan Jagung
Groentegerecht van spinazie en mais

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!