Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1830

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
stomen
bakken
frituren
stoven
vijzelen
marineren
oven
blancheren
heet
zoet-zuur
rauw
koud
pittig
lauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Babi Kuning
Malse varkensblokjes met kunyit en kerrie
Frikadel Pan Dua
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten
Tahu Telor Tauge
Omelet met tofu en tauge
Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Kacang Panjang
Roerbak van kouseband
Karedok
Groenten overgoten met pindasaus

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!