Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1832

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
blancheren
vijzelen
frituren
pittig
stomen
mixen
blenden
koud
heet
rauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus
Ikan Dengan Bumbu Dua
Kabeljauwfilet met een tomatensausje
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Bistik Tahu
Gebakken tofu in ketjap
Bebotok Rumput Laut
Gestoomde groentepakketjes met garnalen, temp...

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!