Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1836

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
bakken
koken
frituren
blancheren
koud
marineren
stoven
blenden
zoet-zuur
stomen
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer

Bijgerechten

Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Ayam Setan Dua
Kip met peultjes in een romige, kruidige saus
Daging Belaser
Pikant rundvlees gestoofd in kokosmelk
Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge

Groente / fruitgerechten

Cah Brokoli
Broccoli met spekreepjes in bouillon
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!