Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1841

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
frituren
zuur
bakken
stoven
vijzelen
marineren
zoet-zuur
bbq
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Ayam Bawang Dua
Gesudderde, pittige kip met zilveruitjes
Smoor Daging
Gesmoord rundvlees met gember en sjalotjes
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Terik Tempeh
Gesmoorde tempeh in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Udang Buncis Jagung
Roerbak van sperzieboontjes, garnalen en baby...
Pengat Tahu
Gekookte tahu met sperziebonen in kokosmelksa...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!