Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1845

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
heet
vijzelen
pittig
frituren
stoven
marineren
oven
bbq
zoet
rauw
koud
zoet-zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes

Bijgerechten

Sambal Goreng Babi
Gebakken tahu met spek in pittige saus
Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Sateh Udang
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Ikan Ketjap Pedis
Makreel overgoten met pikante, zoete ketjap
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite

Groente / fruitgerechten

Seulincah
Pittige salade van komkommer, mango en ananas
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!