Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #185

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
stomen
pittig
marineren
wokken
heet
frituren
stoven
vijzelen
bbq
grillen
bakken
oven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Palaro
Drooggebakken rundvlees in een saus
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill
Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Tahu Goreng Panir
Gefrituurde, krokante tahu

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!