Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1860

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
zoet
heet
marineren
oven
vijzelen
koelen
zoet-zuur
pittig
frituren
stoven
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Bebek Bali
Eend op Balinese wijze
Perkedel Goreng
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Rempah Ayam
Gebakken, kruidige koekjes van kippengehakt
Cah Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh met garnalen en petehbonen
Daging Cincang Tahu Taoco
Rundergehakt met tahu in zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!