Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #190

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
frituren
vijzelen
stoven
heet
marineren
bbq
blenden
bakken
oven
pittig
stomen
zoet-zuur
rauw
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Rendang Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Babi Rujak
Varkensvlees gestoofd in kokosmelk
Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...
Sarang Burung Ikan Teri
Vogelnestjes van droge, zoute visjes
Palaro
Drooggebakken rundvlees in een saus
Tahu Taoco Dua
Gebakken tahu met petehbonen en bamboescheute...
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Ikan Sebelah Isi
Gestoomde visrolletjes gevuld met groente in ...
Asinan Campur
Zoet/zure gemengde groenten en ananas

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!