Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1905

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
pittig
frituren
vijzelen
stomen
heet
blenden
lauw
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Tempeh Pedis
Gestoofde tempeh in pittige saus
Kaber Kebertu Tahu
Gevulde omelet met tofu
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Bebotok Ayam
Gestoomde pakketjes met kippengehakt
Babi Cin Empat
Gestoofd varkensvlees met bamboe
Babi Rica
Gestoofd, pittig varkensvlees
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...
Tahu Tauge Telor Petis
Pittige salade van tofu met tauge, komkommer ...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!