Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1907

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
bakken
stoven
vijzelen
pittig
frituren
blancheren
koud
lauw
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Cah Brokoli
Broccoli met spekreepjes in bouillon
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Babi Ketjap Bali
Gesudderde speklapjes in een ketjapsaus
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Terik Tempeh
Gesmoorde tempeh in kruidige kokosmelksaus
Fu Yong Hai Tiga
Reepjes omelet met varkensvlees en garnalen i...
Swiwi Pedis
Pittige kippenvleugeltjes

Groente / fruitgerechten

Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Mie Kangkung
Kippensoep met mie, kangkung en kwarteleitjes

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!