Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #191

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
koelen
vijzelen
koud
stoven
frituren
zoet-zuur
pittig
marineren
rauw
blenden
zoet

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Gadon Ayam
Koud broodje van kippengehakt
Udang Godok
Roerbak van garnalen, champignons en bleeksel...
Tempeh Gurih
Krokant gebakken tempeh
Jagung Udang
Gestoofde mais met garnalen

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Rujak Petis
Koolrabi, appels en komkommer met ketjapsaus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!