Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1913

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
frituren
stoven
marineren
oven
pittig
vijzelen
zoet
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Tahu Taoco Dua
Gebakken tahu met petehbonen en bamboescheute...
Pindang Ayam
Gekookte kip met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi
Pittige, gebakken paksoi
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!