Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1914

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
bakken
koken
stoven
frituren
pittig
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Cincang Ternak Kari
Kruidig gehakt met santen en aardappel

Groente / fruitgerechten

Sayur Gule Buncis
Kip met sperzieboontjes in kokosmelk
Sambal Goreng Brokoli
Broccoli in kruidige kokosmelk

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!