Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1917

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
marineren
frituren
stoven
pittig
koelen
koud
heet
bakken
zuur
rauw
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka
Telor Bumbu Bali
Gefrituurde eieren in een pittige ketjapsaus
Bakso
Gehaktballetjes voor bij Bami of soep
Daging Rawon
Gekruid rundvlees met keluwaknoten
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Sambal Goreng Udang Dua
Gebakken tijgergarnalen met heerlijke kruiden
Kepiting Goreng
Omelet met verse krab en ham

Groente / fruitgerechten

Lalapan Tiga
Koude groentensalade met een citroendressing
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!