Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1918

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
zuur
frituren
oven
vijzelen
pittig
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen
Telor Kaldu
Eieren met kerrie-kokossaus

Groente / fruitgerechten

Frikadel Pan Tiga
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Sayur Ikan Pedah
Zoute vis met petehbonen, garnalen en groente...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!