Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1920

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
pittig
heet
stoven
vijzelen
stomen
blancheren
mixen
frituren
koud
lauw
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Ayam Masam
Hete gestoofde kip
Ayam Bungkus Perai
Gestoomde kippakketjes in prei
Fu Yong Hai Shanghai
Omelet met krab, mihoen en bamboe
Sambal Tempeh Bakar
Sambal op basis van tempeh
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Udang Nanas Dua
Gekruide garnalen met ananas
Mie Kangkung
Kippensoep met mie, kangkung en kwarteleitjes

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!