Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1939

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
pittig
bakken
blenden
vijzelen
frituren
lauw
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Orak Arik Tiga
Roerbak van kool met gehakt en eieren
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Dendeng Manis
Rundvlees gebakken in ketjap
Tumis Tahu Sayur
Gekookte tahu met tauge en peultjes

Groente / fruitgerechten

Tumis Kol Cina
Gebakken, kruidige Chinese kool
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!