Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1947

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
frituren
wokken
vijzelen
lauw
marineren
koelen
blancheren
stoven
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Frikadel Pan
Heerlijk gekruide, platte gehaktballen
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Ayam Bungkus Perai
Gestoomde kippakketjes in prei
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje

Groente / fruitgerechten

Gurame Asam Manis
Gebakken vis met groenten in een zoet/zuur sa...
Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!