Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1949

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
frituren
koelen
stoven
blenden
zoet
oven
zoet-zuur
blancheren
koud
marineren
zuur
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Ikan Biskuit
Viskoekjes van bokking
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven
Frikadel Panggang
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...

Groente / fruitgerechten

Udang Nanas Tiga
Kruidige garnalen met ananas
Ikan Kuah Lada
Makreel en aubergines gestoofd in een zure pe...

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!