Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1965

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
vijzelen
frituren
heet
blenden
marineren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Pecel Telor Dua
Eieren gesudderd in een pittige saus van koko...
Tahu Peteh Ketjap
Gefrituurde tahu met peteh in een ketjapsaus
Ayam Opor
Gekookte kip in saus
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Udang Sayur
Garnalen met verschillende groenten
Cah Tauge Pedis
Tauge en kip in bouillon

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!