Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1967

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
oven
pittig
marineren
frituren
rauw
vijzelen
koud
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Ayam Kemangi
Stukken kip met citroenbasilicum
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Seulincah
Pittige salade van komkommer, mango en ananas

Groente / fruitgerechten

Ayam Balado
Gesudderde kip met tomaten
Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!