Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1971

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
bakken
vijzelen
marineren
pittig
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Dadar Tahu Tiga
Pannenkoek van tahu met ui
Sambal Goreng Udang Dua
Gebakken tijgergarnalen met heerlijke kruiden
Dadar Isi
Gevulde omelet met kruidig gehakt
Gong Pao Ayam
Kipfilet met pinda's

Groente / fruitgerechten

Lempok Tenggiri
Gekruide makreel met ananas
Asinan Sapudi
Tauge en komkommer met een ketjapsaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!