Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1989

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
blancheren
bakken
stomen
koelen
vijzelen
stoven
marineren
oven
grillen
zuur
heet
frituren
zoet
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Perkedel Daging Kentang
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Ampela Ayam Peteh
Kippenmaagjes met garnalen en petehbonen
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!