Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #199

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stoven
frituren
zuur
marineren
vijzelen
heet
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Babi Bumbu Cin
Gesmoord varkensvlees met prei
Rendang Bebek
Eend gestoofd in kruidige kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem Sunda Asli
Verschillende groenten gekookt in zurige boui...
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!