Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1990

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
frituren
vijzelen
zoet-zuur
stoven
heet
lauw
pittig
bakken
marineren
rauw
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...

Bijgerechten

Tahu Telor
Gebakken tahu met ei en ketjapsaus
Frikadel Atjeh Dua
Heerlijk gekruide gehaktballetjes
Ayam Shanghai
Gebakken kipfilet met citroensap
Sambal Goreng Basa Dua
Gestoofd rundvlees met appelstroop
Sambal Tempeh
Sambal op basis van tempeh
Babi Ambon
Pikante stukjes varkensvlees, gestoofd in ket...
Babi Badjak
Gebakken speklapjes in sambalsaus

Groente / fruitgerechten

Ketimun Pedis
Pittige komkommersalade
Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!