Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1992

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
marineren
heet
oven
stoven
vijzelen
frituren
blancheren
blenden
koud
pittig
lauw

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Gong Pao Ayam
Kipfilet met pinda's
Ikan Bali
Pittige makreel met petehbonen uit de oven
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...

Groente / fruitgerechten

Karedok Dua
Groentesalade overgoten met pindasaus
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!