Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1993

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
pittig
stoven
marineren
frituren
heet
oven
koud
vijzelen
bbq
grillen
zuur
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij
Babi Unkep
Gesmoorde varkensribbetjes
Sambal Goreng Kering Kentang Dua
Droog gebakken minifrietjes
Sambal Goreng Kentang
Zoete, drooggebakken pittige aardappelsticks
Bubur Menado Dua
Rijstepap met pompoen en spinazie
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Iga Bakar dan Saus Kacang
Runderribben van de barbecue met een pittige ...
Babi Cin Empat
Gestoofd varkensvlees met bamboe
Pepes Bumbu Rujak
Pittige makreel gestoomd in bananenblad

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!