Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1998

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
blancheren
stoven
zoet
vijzelen
pittig
zoet-zuur
marineren
frituren
blenden
heet
bbq
koelen
lauw
koud

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Ayam Kari Tiga
Gestoofde kip in kerriesaus
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Ikan Goreng Dengan Sayuran
Gebakken visfilet met groente in een zoet/zur...
Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Sateh Padang Dua
Blokjes rundvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Tumis Brokoli Dua
Roerbak van broccoli
Bandeng Sla
Makreelrolletjes in sla

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!