Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1999

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
bakken
koken
stomen
vijzelen
stoven
heet
blenden
zuur
pittig
marineren
zoet-zuur
rauw
koud
koelen
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras

Bijgerechten

Ayam Kari Dua
Pikante kip in kerriesaus
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Kari Telor Empat
Eieren met kerrie-kokossaus
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!