Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
stoven
zoet-zuur
pittig
marineren
heet
vijzelen
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk

Bijgerechten

Tjap Tjoy Dua
Verschillende groenten met kipfilet in saus
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Babi Kuning
Malse varkensblokjes met kunyit en kerrie
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!