Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #20

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
heet
wokken
vijzelen
frituren
stoven
marineren
bbq
blenden
zuur
koelen
pittig
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Cah Tahu
Tahu en garnalen in bouillon
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Kari Daging Dua
Gestoofde runderlappen in een kruidig sausje ...
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!