Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2005

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
heet
blancheren
blenden
koud
oven
marineren
frituren
koelen
lauw
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen
Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember

Groente / fruitgerechten

Daging Pedis
Gemarineerde, pikant rundvlees met mais en ba...
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!