Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2008

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
zuur
pittig
marineren
bbq
vijzelen
oven
blancheren
zoet-zuur
rauw
blenden
koud
lauw

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Sateh Hati Ayam
Sateh van kippenlevertjes
Ikan Bumbu Bali Tiga
Lekkerbekjes in een kruidige ketjapsaus
Gadon
Gehaktschotel uit de oven

Groente / fruitgerechten

Oseng Sayuran
Roerbak van verschillende soorten groente
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!