Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2042

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
bakken
wokken
blancheren
stoven
pittig
marineren
blenden
zuur
frituren
heet
oven
vijzelen
zoet
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Smoor Babi Dua
Gesmoorde hamlappen in kruidige ketjapsaus
Masak Habang
Kipfilet in een kruidige tomatensaus
Ikan Dengan Bumbu
Gefrituurde kabeljauwfilet met een tomatensau...
Gajebo Asem Padeh
Pittig rundvlees gestoofd in de oven
Terik Daging
Riblappen in kokossaus
Ayam Nanas Wijen
Kipfilet met champignons, ananas en sesamzaad...
Babi Cin Empat
Gestoofd varkensvlees met bamboe

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong
Gesmoorde aubergines in bouillon
Sambal Goreng Brokoli
Broccoli in kruidige kokosmelk

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!