Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #206

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
bakken
frituren
koelen
stoven
pittig
bbq
vijzelen
zoet-zuur
marineren
zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Sosis Solo Dua
Gefrituurde rolletjes kippengehakt met kokosm...
Udang Curry
Grote garnalen in een kerriesaus
Ikan Brengkes
Gevulde bananenbladeren met vis, kruiden en k...
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Ayam Bumbu Rujak Dua
Gebakken kip in een kruidige kokosmelksaus
Sateh Kambing Denpasar
Blokjes geitenvlees aan een spies
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong
Gesmoorde aubergines in bouillon
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!