Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2062

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
vijzelen
stomen
bakken
heet
frituren
lauw
pittig
zuur
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Gulai Daging
Gekruide rundvleeslapjes met kokosmelk en foe...
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Sambal Tempeh
Sambal op basis van tempeh

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!