Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2075

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stoven
marineren
frituren
pittig
vijzelen
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Udang Kemirie
Pittige, grote garnalen met kemirienoten
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Babi Masak Tomat
Blokjes varkensvlees gesudderd in pittig gekr...

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!