Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2077

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
heet
vijzelen
pittig
bakken
frituren
blancheren
koud
marineren
oven
bbq
zoet-zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Ketoprak Tahu
Koude salade van tofu en tauge met een pittig...
Ayam Bakar Rica
Kip gebakken in een pittige kruidenpasta
Frikadel Pan Tiga
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Pindang Serani
Gekookte kip in kruidige bouillon
Sateh Padang Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Tempeh Bumbu Bali
Gefrituurde tempeh gestoofd in een hete saus
Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Tahu Kuning
Blokjes tahu in een groentebouillon
Sosis Indonesia
Gehaktschotel op Indonesische wijze

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!