Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2080

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
blancheren
frituren
blenden
bakken
marineren
bbq
grillen
vijzelen
pittig
stoven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Frikadel Goreng Babi
Aardappelkoekjes met varkensvlees
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes
Sateh Ayam Ponorogo
Reepjes kipfilet aan een spies

Groente / fruitgerechten

Tumis Cumi Terong
Roerbak van inktvis met aubergine en paprika
Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!