Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2093

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
stomen
frituren
stoven
zoet
bbq
zoet-zuur
heet
zoet and zuur
koud
koelen
blancheren
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Tahu Tumis Bawang
Gebakken tahu in kruidige saus
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Sambal Goreng Ayam Dua
Kruidige kip uit de wok
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem
Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies
Tempeh Bacem
Gebakken, gesmoorde tempeh
Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!