Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2107

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
marineren
frituren
stoven
vijzelen
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Udang Pedis Manis
Garnalen in een pittige saus met aardappelblo...
Daging Malakka
Gestoofd varkensvlees in satehsaus
Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus
Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!