Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2112

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
stomen
stoven
bakken
marineren
oven
zoet-zuur
frituren
heet
vijzelen
zoet
bbq
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Hati Ayam Goreng
Gebakken kippenlever en rookspek met kokosmel...
Dadar Sambal
Gebakken omeletreepjes
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Tempeh Bacem
Gebakken, gesmoorde tempeh
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Tumis Kol
Gekookte kool met garnalen in kokosmelksaus
Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Urapan
Gemengde groenten met kokos
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!