Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2115

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
frituren
oven
marineren
blancheren
blenden
koud
heet
stoven
vijzelen
pittig
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!