Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2120

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
marineren
wokken
stoven
koud
bakken
frituren
blancheren
heet
bbq
vijzelen
lauw
zuur
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Abon Ikan
Drooggebakken tonijn met kruiden
Tahu Telor Tauge
Omelet met tofu en tauge
Sateh Lilit
Visballetjes gespiest aan serehstengels
Telor Besengek
Eieren in een kruidig, geel sausje

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!