Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2126

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
vijzelen
bakken
mixen
heet
blenden
zuur
pittig
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Telor Dadar Padang
Reepjes omelet met saus
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!