Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2145

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
pittig
frituren
koelen
koud
lauw
oven
heet
bbq
stoven
vijzelen
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Frikadel Jagung Empat
Gefrituurde maiskoekjes
Sambal Goreng Taoco
Gestoofde eieren met garnalen
Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef
Frikadel Pan Empat
Kruidige aardappel-gehaktschotel uit de oven
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Sateh Padang
Varkensvlees aan een spies
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!