Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2159

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
vijzelen
warm
bakken
marineren
pittig
koken
stoven
blenden
bbq
frituren
heet
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Ayam Goreng
Gemarineerde kippenpoten uit de wok
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Sateh
Blokjes varkensvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Pedah
Gezouten vis in kokosmelk met groenten
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!