Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2189

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
vijzelen
frituren
lauw
pittig
stoven
koelen
heet
oven
zoet-zuur
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten

Bijgerechten

Frikadel Pan
Heerlijk gekruide, platte gehaktballen
Swiwi Pedis
Pittige kippenvleugeltjes
Popiah Sayuran
Groente en kip gerold in rijstvelletjes met p...
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!